Ovaz la rece raffaello
V-am zis deja ca imi place ovazul si incerc sa il introduc in cat mai multe idei de mic dejun/gustari. Zilele trecute am pregatit cel mai bun ovaz la rece raffaello. Il aveam de ceva timp pe lista, insa intotdeauna am fost putin reticenta, gandindu-ma ca o sa imi placa doar cel cald. A iesit tare gustos si ma gandesc sa extind o serie cu mai multe arome. Sper sa il incercati si sa va placa, pentru ca este foarte usor de facut si poate deveni un desert delicios.
![ovaz la rece raffaello](https://coltulcubunatati.ro/wp-content/uploads/2022/08/Snapseed-768x1024.jpg)
🔪 Preparare: 5min
👩🍳 Gatire: 2-3h
Ingrediente: (2 portii)
▪️100g ovaz
▪️250ml lapte de cocos (/orice alt lapte)
▪️40g fulgi de cocos
▪️2 lingurite de miere
▪️5 linguri de iaurt grecesc
Optional: fulgi mari de cocos pentru decor
Mod de preparare:
Pun intr-un bol toate ingredientele: ovazul, laptele, fulgii de cocos, mierea si 1 lingura de iaurt. Puteti sa maruntiti fulgii de ovaz, in cazul in care preferati budinca ceva mai cremoasa. De asemenea, mierea poate fi inlocuita cu cateva felii de banana coapta. Amestec totul cu o lingura.
Iau 2 borcanase si pun continut egal in ambele, iar apoi cate 2 linguri de iaurt grecesc. Le dau la frigider peste noapte sau cel putin 2-3h. Dupa ce s-a intarit tot amestecul, asez fulgii mari de cocos pentru decor.
![ovaz la rece raffaello](https://coltulcubunatati.ro/wp-content/uploads/2022/08/APC_6574-768x1024.jpg)
![cum folosesc tipli.ro](https://coltulcubunatati.ro/wp-content/uploads/2022/08/4-75x75.png)
![fasole batuta cu verdeata](https://coltulcubunatati.ro/wp-content/uploads/2022/07/APC_6206-75x75.jpg)