Mic dejun

Terci de ovaz cu banane

Asta numesc eu un mic dejun perfect: Terci de ovaz cu banane. nu m-as putea plictisi de el niciodata, de aceea il prepar aproape in fiecare zi. 10 minute si micul dejun e gata, cremos si foarte dulce, fara zahar adaugat.
terci-de-ovaz-si-banane

πŸ”ͺ Preparare: 5min
πŸ‘©β€πŸ³ Gatire: 5min

Ingrediente: (o portie)

β–ͺ️50g ovaz
β–ͺ️150g lapte migdale/ovaz/soia
β–ͺ️1/2 banana coapta pisata
β–ͺ️1 lingurita mix de seminte macinate (in, susan, floarea soarelui si dovleac)
β–ͺ️1 lingurita seminte de chia

Mod de preparare:

Le pun pe toate pe foc si amestec pana obtin o textura mai groasa si cremoasa. Ovazul se va umfla si va absorbi o parte din lapte.

Daca e nevoie, mai adaug apa, in functie de cat de apoasa imi doresc consistenta terciului. Apoi, imi pun fructele preferate, nuci, seminte, unt de arahide, ciocolata sau fructe deshidratate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *