Social

Cum folosesc Tipli.ro

Zilele trecute mi-am facut o comanda pe Vegis pentru ca nu mai aveam lapte de cocos, iar cu ocazia asta am testat aplicatia Tipli. Tipli este o platforma de cashback pe care am descoperit-o de curand si care are multe magazine partenere pe care eu le frecventez.

Ce inseamna cashback? Inseamna ca daca obisnuiesti sa faci cumparaturi online de la magazinele partenere Tipli, poti primi inapoi o parte din banii pe care i-ai cheltuit deja. Ei pot fi apoi transferati pe cardul tau. Gasesti aici o multime de magazine si sunt sigura ca o parte din ele le folosesti des: About You, Answear, Bonprix, Notino, Elefant, Vegis, Crockpot și altele.

cum folosesc tipli.ro
Cum functioneaza?

1. Iti creezi un cont care este gratuit. Folosind link-ul acesta primesti un bonus de 30 de lei dupa prima comanda.

cum folosesc tipli.ro

2. Cauti din platforma magazinul tau preferat si te redirectionezi pe el de acolo. Este important acest pas pentru ca Tipli sa stie din ce cont se face comanda.

cum folosesc tipli.ro

3. Plasezi comanda, iar dupa efectuarea platii (si confirmarea magazinului), vei primi inapoi o suma de bani raportata la cat ai cheltuit (procentual). Pentru comanda mea pe Vegis, Tipli mi-a dat 4% inapoi. O sa ziceti ca nu este mult, insa daca ai proceda asa la fiecare comanda online, s-ar aduna cativa lei. Pana la urma, tu oricum faceai comanda aia, nu?

cum folosesc tipli.ro

PS: Va recomand sa va atasati extensia Tipli direct din Chrome, pentru a nu omite nici o oferta. Aceasta te anunta de fiecare data cand esti pe un magazin partener ce procent de cashback are. Eu am gasit o lista lunga cu magazine pe care deja le folosesc: Vegis, Answear, Sinsay, Notino, Crockpot, About You etc, iar daca obisnuiesti sa faci cumparaturi online, poti sa valorifici fiecare comanda in contul tau. Sunt sigura ca o sa gasesti multe magazine de pe care ai facut comanda cel putin o data.

In cazul in care ai intrebari si nu iti sunt clare anumite detalii, iti recomand sa accesezi si sectiunea de Q&A de pe Tipli.ro, sigur vei gasi acolo raspunsul la intrebarea ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *