Gustari,  Dulciuri,  Mic dejun

Biscuiti cu ovaz si ciocolata

Biscuitii acestia sunt perfecti la cafea, ca mic dejun sau ca gustare. 5 ingrediente, un bol, o lingura si avem o un desert nemaiponenit. Unde mai pui ca nu au zahar adaugat si nici gluten.
biscuiti

🔪 Preparare: 5min
👩‍🍳 Gatire: 20-30min

Ingrediente: (10-12 buc)

▪️2 banane coapte
▪️5 linguri unt de arahide
▪️15 linguri de ovaz
▪️1 lingura de cocos
▪️fulgi de ciocolata (optional – aprox. 60g)

Mod de preparare:

Pisam bananele cu furculita si le amestecam cu untul de arahide. Adaugam ovazul si cocosul, amestecand. Puteti sa mai adaugati unt de arahide/ovaz pana ce obtineti o consistenta care se poate modela in maini.

Am adaugat si fulgii de ciocolata iar apoi am format bilute cu mana. Am folosit o furculita pentru a le aplatiza si am dat la cuptorul preincalzit, la 180°C, timp de 20-30 de minute, pana se rumenesc frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *