Paine,  Mic dejun

Bagels

Va aratasem ce painici bagels bune si fara dospire am facut saptamana trecuta, foarte gustoase si pufoase. As putea trai cu ele la micul dejun in fiecare zi, umplute cu ou, bacon, crema de branza si castravete.
Partea buna la aceste bagels este ca nu au nevoie de dospire, asa ca le puteti face rapid dimineata si sa le mancati, surprinzator, tot dimineata!
bagels

🔪 Preparare: 15min
👩‍🍳 Gatire: 30min

Ingrediente: (6 buc)

▪️300g iaurt grecesc
▪️250g faina
▪️1 lingura ulei de masline
▪️2 lingurite praf de copt
▪️1 lingurita sare

Mod de preparare:

Amestec toate ingredientele intr-un castron si framant putin aluatul format. Eu l-am impartit in 6 parti egale, puteti si 4 sau 8, in functie de cat de mari sau mici le vreti.

Formez cate o gogoasa rotunda cu gaura in mijloc. Le ung cu ou si presar seminte si sare. Le dau la cuptorul preincalzit la 180°C, timp de 30 de minute.

Eu le-am umplut cu crema de branza, bacon, ou, salata verde si castravete.

bagels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *